www.5starchick.nl

Academy Of Champions

Academy Of Champions
14.00
InStock
Levertijd: 1 -2 Werkdagen
Aantal
Academy of Champions is een spel voor de Nintendo Wii dat helemaal in het teken staat van voetbal. De Braziliaanse oud-international Pelé heeft geeft zijn visie en voorziet de speler van tips in de game. Het is aan jou om je naam waar te maken, jij moet bewijzen dat jij de beste voetballer ooit bent!

Bij toeval word je uitgenodigd voor de meest prestigieuze voetbal academie ooit. De legendarische voetballer Pele staat aan het hoofd van deze voetbalschool en hij helpt jou op weg in dit droom avontuur.

Academy of Champions is de droom van elk jongetje. In dit spel kom je de meest bizarre velden tegen, hilarische personages en over de top bewegingen. Voetbal wordt nog spectaculairder dan ' in het eggie'! Door veel te oefenen en te trainen met de hulp van de legendarische stervoetballer Pele moet je jouw vaardigheden ontwikkelen. Leer goed bewegingen, snel te rennen en hard te schieten, op die manier voetbal jij je een weg naar de top.

Dan is er ook nog een leuk detail voor de echte gamers onder ons, want in Academy of Champions kom je ook nog eens bekende gamepersonages tegen, waaronder; de Rabbids, Sam Fisher, Altair, de Prince of Persia, en Rayman!! Academy of Champions is zonder twijfel een knotsgek voetbalspel voor jong en oud!
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product